Fakta og information

Transport til skole

Fynbus' lokalruter 430, 431, 432 og 433 kører til og fra Glamsbjergskolen.

Der udstedes buskort med 2 zoner til de lokale ruter i Glamsbjergskolens distrikt:

rute 430 Ørsted - Søllested - Glamsbjerg

rute 431 Ørsted - Bukkerup - Glamsbjerg

rute 432 Voldtofte - Flemløse - Glamsbjerg - Gummerup

rute 433 Voldtofte - Gummerup - Holte - Glamsbjerg

Hvis man ikke er bosiddende i skolens distrikt gælder disse retningslinjer for befordring af folkeskoleelever i Assens Kommune

Nye regler pr. 1. august 2022

Fra august 2022 bliver det gratis at køre bus med de lokale busruter i Assens Kommune for alle under 16 år. Der skal derfor ikke længere fremvises skolekort i lokalruterne, når man er barn.

Læs mere her om, gratis kørsel for børn med lokalruter.

Hvis dit barn er fyldt 16 år – og skal bruge en lokalrute
Hvis dit barn er 16 år, eller når hun/han fylder 16 år, SKAL der bestilles et skolekort ved skolesekretæren, selvom dit barn benytter en lokalrute.

Hvis dit barn skal med en regionalrute for at komme i skole
Hvis dit barn skal med en regionalrute for at komme i skole, og ikke har mulighed for at køre med en lokalrute, er der to muligheder.

1. Hvis dit barn går på sin distriktsskole og er transportberettiget, kan I bestille et skolekort til regionalruten hos skolesekretæren.
  2. Hvis dit barn går på en skole uden for eget skoledistrikt, og ikke kan benytte en af lokalruterne - skal I selv bestille og betale for transporten til skolen med en regionalrute. FynBus anbefaler, at du bestiller et pendler rejsekort til dit barn, såfremt det skal med regionalrute.

Transport ved midlertidig tilskadekomst

Har dit barn brug for midlertidig transport til og fra skole i forbindelse med tilskadekomst, operation eller andet, kan du ansøge om dette direkte hos Assens Kommune på Assens.dk

Det er Skole og Dagtilbud i Assens Kommune, som behandler din ansøgning. Når du ansøger, skal du bruge dit NemID/ MitID - samt kunne vedhæfte dokumentation for sygdommen fra læge eller sygehus.

Har du spørgsmål til dine muligheder for kørsel, kan du kontakte Pladsanvisningen Susanne Schwartz på telefon 64 74 64 42.